Syntol Kids

08-06-2023 20:00
Syntol Kids

SYNTOL KIDS

Çocuklarda bağışıklık ve sindirim zorluklarını destekleyen Instamelt Dağıtım Teknolojisi ile harika tadı olan probiyotiktir.

Çocuklar büyüdükçe ve geliştikçe, bağışıklık ve sindirim süreçleri, diyetlerindeki ve çevrelerindeki sık değişikliklere uyum sağlamalıdır - aynı zamanda potansiyel hastalıklarla mücadele etmeye devam ederken. Günlük bakım veya okul gibi ortamdaki ani değişiklikler, genç ve gelişmekte olan bir bağışıklık sistemi üzerinde bir dizi zorluğa yol açabilir. Ek olarak, sindirim sistemi, yeme alışkanlıklarındaki dalgalanmalar nedeniyle sürekli stres altındadır.

İyi haber şu ki, çocuklarınızı ve sindirim ekosistemlerini bu kaçınılmaz günlük zorluklardan güçlendirmenin ve korumanın bir yolu var. Syntol Kids, probiyotiklerin, prebiyotiklerin ve vitaminlerin bilimsel olarak formüle edilmiş bir kombinasyonudur. Instamelt DeliveryTM,uygulamayı zahmetsiz hale getirir ve genç bir bağışıklık ve sindirim sisteminin karşılaşabileceği birçok zorluğa karşı savunma sağlamaya yardımcı olur.

Sindirim desteği

Instamelt Dağıtım Teknolojisine Sahip Syntol Kids

Syntol Kids, Arthur Andrew'un tescilli Instamelt Dağıtım Teknolojisini kullanarak anında çözünen meyve aromalı bir probiyotiktir. Instamelt Dağıtım Teknolojisi, anında çözünmesini sağlamak için formül içinde kullanılır ve çocuğunuza uygulamayı basit ve zahmetsiz hale getirir. Su gerekmez, sadece poşeti açın ve harika tat verici içeriği çocuğunuzun ağzına dökün, bunun için size teşekkür edecekler!

Syntol Kids, tek bir poşet dozu başına 3 milyar koloni oluşturan birim (CFU) probiyotik bakteri içerir. Uygun sindirim, faydalı bakteri kolonileri sağlanarak desteklenir. Sağlıklı, dengeli bir bağırsak daha iyi sindirim ve çok daha mutlu çocuklarla sonuçlanır. Suşlardan biri güçlü ve yaygın olarak çalışılan L. rhamnosus GG'dir. Syntol KIDS'in günlük kullanımı ile çocuklarınızın midelerinin harika hissetmesini sağlayın.

Bağışıklık

Syntol KIDS'in Çalıştığının Kanıtı

Çocuğunuz bağışıklık sorunlarından sıkıntı yaşıyorsa, Syntol Kids sizin çözümünüz olabilir. L. rhamnosus GG'nin klinik olarak vücudun doğal bağışıklık tepkisini olumlu yönde etkilediği gösterilmiştir. Bunu, gastrointestinal sistemin mukozal bariyerini iyileştirerek ve diyet değişikliklerinin etkilerinden ve hastalığa neden olan organizmalara her zaman maruz kalmaktan koruyarak başarır.

Çocuğunuzu, çocuğunuzun bağışıklık sisteminin karşılaşacağı birçok zorluğa karşı doğal ve en etkili silahınız olan Syntol Kids ile donatın.

Önerilen Kullanım

Talimatlar: En iyi sonuçlar için, poşetin tüm içeriğini doğrudan dilin altına boşaltın. Harika tadı olan Instamelt formülü, karıştırmaya gerek kalmadan anında ve zahmetsizce çözünecek şekilde tasarlanmıştır.

Bakım: Her gün bir poşet alın.

Artan Destek: Günde iki kez, öğünler arasında bir poşet alın.

 

İçindekiler

L. rhamnosus GG

Lactobacillus rhamnosus GG, piyasadaki en yaygın çalışılan probiyotik suşlardan biridir (Suş:Probiyotik mikroorganizmaların genetik olarak özelleşmiş alt türleriolarak ifade edilebilir . Probiyotik bakteri seçiminde suş seçimi hayati derecede önem arz eder). Yüzlerce çalışma, son birkaç on yılda etkinliğini ve güvenliğini desteklemiştir. Bu çalışmalar, ishal ve diğer gastrointestinal sıkıntı biçimleri gibi konuların yanı sıra bir çocuğun bağırsak mikrobiyomunu güçlendirme yeteneğini de araştırmıştır. Bir çocuğun sindirim ve bağışıklık sağlığını desteklemek için ideal probiyotik suştur.

B. laktis BL-04

Bifidobacterium lactis BL-04, bağışıklık ve sindirim sistemini uyaran bir probiyotiktir. Bifidobacterium, emzirilen bebeklerin bağırsaklarında bulunan en bol türdür ve yaygın olarak hastalığa karşı daha fazla dirençlerinin bir nedeni olarak kabul edilir.

C vitamini

C vitamini, bağışıklık sistemini de etkileyen güçlü bir antioksidandır. C vitamini eksikliklerinin soğuk algınlığı sıklığını ve süresini arttırdığı bilinmektedir, yani günlük C vitamini takviyesi optimal bağışıklık sağlığını geliştirmek için çok önemlidir.

D3 Vitamini

D3 vitamini insan vücudu tarafından güneşe maruz kalmaktan üretilir ve birçok vücut fonksiyonunda hayati bir rol oynar. Bir çocuğun birçok yaygın rahatsızlığa karşı bağışıklığını arttırdığı gösterilmiştir ve birçok çocuğun (ve yetişkinlerin) güneş ışığında geçirdiği zamanın azalması nedeniyle kolayca bir eksiklik haline gelebilir.

Fruktooligosakkaritler (FOS, prebiyotik)

FOS, insan sindirim sağlığı için düşük kalorili ve çözünür prebiyotik lif sağlayan doğal, GDO'suz bir prebiyotik liftir. FOS kalın bağırsağa girdiğinde, yerli bakteriler tarafından fermente edilir ve faydalı mikrofloranın döllenmesini sağlar. Klinik olarak sindirim sistemindeki yerli bakteri sayısını büyük ölçüde arttırdığı gösterilmiştir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Syntol Kids nedir?

Syntol Kids, bir çocuğun bağışıklık ve sindirim sağlığını optimize etmek için formüle edilmiş probiyotikler, prebiyotikler ve vitaminlerin birleşimidir. Doğal bir meyve aromasına sahiptir ve anında çözülür. Syntol Kids'deki bileşenler, güçlü ve yaygın olarak çalışılan L. rhamnosus GG probiyotik suşu, Bifidobacterium lactis BL-04 ve bağışıklık güçlendirici vitaminleri içerir. Bifidobacterium bakteri ailesinin, emzirilen bebeklerde sindirim ekosistemlerinin hayati bir parçası olduğu gösterilmiştir.

Syntol Kids'i çocuğuma veriyorum ama bende kullanabilir miyim?

Kesinlikle! Syntol Kids, çocuklar için özel olarak formüle edilmiş olmasına ve tadı uygulamayı kolaylaştırmak için tasarlanmış olsa da, ebeveynler ve yetişkinler de harika tadın tadını çıkarabilir ve üründen yararlanabilir.

Syntol Kids şeker, gluten, süt ürünleri veya soya içeriyor mu?

Hayır, Syntol Kids şeker, gluten, süt ürünleri veya soya içermez. Aslında, aynı zamanda ağaç fındıkları, yumurta, kabuklu deniz ürünleri içermez ve vegan dostudur.

Probiyotikler nelerdir?

Probiyotikler tıbbi olarak bir grup dost bakteri veya mikroflora olarak adlandırılır. Probiyotik bakteriler sindirim ekosistemini güçlendirir, zararlı bakterilerin büyümesini engeller, iyi sindirimi teşvik eder, bağışıklık fonksiyonunu arttırır ve enfeksiyona karşı direnci arttırır.

Syntol Kids'e Neden Güvenmeliyim?

Syntol Kids, çocukların benzersiz ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Çocuklara yüksek kaliteli ürünler uygulamak, lezzetli bir tat gibi tatmin edici nitelikler sunmuyorlarsa külfetli ve sorunlu olabilir. Syntol Kids formülü, bu sorunu anında ve zahmetsizce çözülen harika bir lezzet ve benzersiz bir dağıtım sistemi ile çözer. Syntol Kids, çocuklarınıza sadece çok ihtiyaç duyulan bağışıklık ve sindirim desteğini sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda aslında almak istedikleri bir şey olacak bir üründür.

Syntol Kids nasıl çalışır?

Syntol Kids, iki son derece etkili probiyotik suşunu, bir prebiyotik ve iki hayati bağışıklık güçlendirici vitamini, çocuklarınızın seveceği harika bir tat verici ve anında çözünen bir üründe birleştirir. Her doz (bir çubuk), çocuğunuzun sindirim ekosistemine destek sağlayan 3 milyar CFU probiyotik aktivite içerir.

Çocuğuma sonsuza dek Syntol Kids vermem gerekiyor mu?

Birçok insan, probiyotiklerin vücutlarını dengede tutmak için günlük rejimlerine mükemmel bir katkı olduğunu bulmaktadır. Bir çocuğun gelişen bağışıklık ve sindirim sistemi sürekli stres altında olduğundan, Syntol Kids gibi bir probiyotik formülün günlük takviyesi, optimal sağlığını korumak için mükemmel bir seçimdir.

Syntol Kids soğutma gerektiriyor mu?

Syntol Kids'in soğutulması normal raf ömrü boyunca gerekli değildir. Bununla birlikte, probiyotikleri serin ve kuru bir yerde saklamak önemlidir. Soğutma kesinlikle ürüne zarar vermez ve ürünün raf tarihine yaklaşırken raf stabilitesini uzatabilir.

Syntol Kids güvenli midir?

Evet. Syntol Kids'i almanın ciddi veya olumsuz yan etkileri olduğuna dair herhangi bir rapor bulunmamaktadır. Ek olarak, tüm bileşenlerin bir çocuk ürününde kullanımlarını desteklemek için onlarca yıllık kullanım ve araştırma vardır.

Çocuğum antibiyotik kullanırken Syntol Kids alabilir mi?

Bazı doktorlar, bir probiyotik takviyesi almadan önce bir antibiyotik rejiminin bitmesini beklemenin en iyisi olduğunu düşünür, ancak probiyotik takviyesinin tehlikeli olduğuna veya bir şekilde reçetenin etkinliğini olumsuz yönde etkileyeceğine dair bir kanıt yoktur. Görüşler değişebilir ve bazı doktorlar hastalarını antibiyotik kullanırken probiyotik almaya teşvik eder. Bu nedenle, bu konuda rehberlik için çocuğunuzun sağlık uzmanına başvurmak her zaman en iyisidir.

Syntol Kids'i almak için en iyi zaman ne zaman?

En iyi sonuçlar için, yemekten en az bir saat önce ve / veya yemekten iki saat sonra Syntol Kids'i alın.

Syntol Kids diğer takviyelerle birlikte alınabilir mi?

Syntol Kids, diğer diyet takviyeleri ile güvenle alınabilir.

Syntol Kids'in çalışması ne kadar sürer?

Syntol Kids'in bağışıklık güçlendirici ve sindirim desteği faydaları, ürünü aldıktan sonraki ilk birkaç gün içinde belirgin olmalıdır. Bununla birlikte, ürünün faydalarının çoğunun fiziksel olarak görülemeyeceğini veya ölçülemeyeceğini akılda tutmak önemlidir.

Syntol Kids vejetaryen ve/veya vegan mıdır?

Syntol Kids formülü, Amerikan Vejetaryen Birliği'nin yönergelerine uygun olarak vejetaryen ve vegandır.

Syntol Kids GDO'suz (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) mudur?

Evet, Syntol Kids GDO'suzdur. Bu ürünü üretmek için kullanılan mikroorganizmalar, Ulusal Organik Standartlar Kurulu tarafından tanımlandığı gibi genetiği değiştirilmiş organizmalar değildir. Genetik mühendisliği şu şekilde tanımlanır: Bir organizmanın moleküler veya hücresel biyolojisini, doğal koşullar veya süreçler altında mümkün olmayan yollarla değiştiren tekniklerle yapılır. Genetik mühendisliği, rekombinant DNA, hücre füzyonu, mikro ve makro kapsülleme, gen silme ve iki katına çıkarma, yabancı bir genin tanıtılması ve genlerin konumunun değiştirilmesini içerir. Üreme, konjugasyon, fermantasyon, hibridizasyon, in vitro fertilizasyon ve doku kültürünü içermemelidir. Üründe herhangi bir ortak GDO malzemesinin bulunup bulunmadığını belirlemek için daha ileri testler de yapılmaktadır.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.