Sindirim Stresine Son

21-03-2023 09:43
Sindirim Stresine Son

Sindirim sistemi, gıdaların sindirimi, emilimi ve atılımı süreçlerinin gerçekleştiği vücudumuzun önemli bir sistemi olduğundan, sindirim sistemi sağlığına dikkat etmek hayati öneme sahiptir. Yetersiz sindirim, sindirim sistemi problemlerine, şişkinlik, gaz, kabızlık, ishal, ağrı ve diğer rahatsızlıklara neden olabilir.

Devigest ADS, sindirim sırasında gıdalardan alınan besinlerin daha iyi emilmesine yardımcı olan sindirim enzimleri harmanı bir gıda takviyesidir.

İçindekiler

Bromelain

Ananastan elde edilen bir proteolitik enzim. Bromelain, sindirilen proteinlerin uzun zincirli polipeptitlerine saldırır ve onları daha sonra diğer enzimler tarafından daha fazla parçalanabilen daha kısa zincirli peptitlere ayırır.

Proteaz

Geniş bir protein yelpazesini sindiren bir proteolitik enzim. Proteaz, alınan proteinlerin çoğunun sindirilmesinden sorumludur ve vücudumuzun doğal pankreas sıvısında bulunan üç enzimden biridir. Devigest, ürünün pH aralığını genişletmek için bir proteaz karışımı içerir. Kan serumunda bulunduğunda, proteaz dolaşım sağlığını desteklemede önemli bir rol oynar.

Dipeptidil peptidaz

Peptidlerin temel amino asitlere sindirimini tamamlamaktan sorumlu bir proteolitik enzim. Dipeptidil Peptidaz, buğday veya çavdar gibi tahıllardan yapılan gıda maddelerinde bulunan glüten peptitlerinin parçalanmasından birincil olarak sorumludur.

Alfa Galaktosidaz

Popüler gaz tahliye ürünlerinde kullanılan birincil enzim olan alfa galaktosidaz, karmaşık şekerleri basit şekerlere ayırmaktan sorumlu bir enzimdir. Bu, turpgiller ve baklagiller gibi bazı gaz üreten gıdaların daha kolay sindirilebilir olmasını sağlar.

Amilaz

Nişastayı kısmen maltoza parçalayan bir enzim. Amilaz doğal olarak pankreas ve tükürükten atılır.

Lipaz

Yağın yağ asitlerine parçalanmasını tetikler. Lipaz, vücudumuzun doğal pankreas sıvısında proteaz ve amilaz ile birlikte bulunan üçüncü enzimdir.

Glukoamilaz

Nişastayı amilaz gibi şekere dönüştürür, ancak en çok asidik pH'ta aktiftir. Bu bileşenin dahil edilmesi, mideden çıkmadan önce birçok şekerin parçalanmasını sağlar.

Laktaz

Süt şekeri laktozun glikoz ve galaktoza hidrolizinden sorumlu enzim.

Selülaz

Selülozu veya bitki lifini sindiren bir enzim. Çoğu hayvan (insanlar dahil) doğal olarak selülaz üretmez ve bu nedenle bitki materyalinde bulunan enerjinin çoğunu enzim takviyesi olmadan kullanamaz.

Ksilanaz

Yapay gıda boyalarını ve koruyucuları sindirme yeteneğine sahip ve genellikle diğer sindirim formüllerinde bulunmayan bir enzim.

Papain

Papayadan elde edilen papain, protein peptidlerini bazik amino asitlere hidrolize eder.

Potasyum Bikarbonat ve Kalsiyum Karbonat

Gastrointestinal sistemdeki besinler, ortam alkali olduğunda (pH yedinin üzerinde) en verimli şekilde emilir. Karbonatlar ve bikarbonatlar, besinlerin optimal düzeyde emilmesini sağlayarak sindirim sistemini alkalileştirmeye yardımcı olur ve yemeklerden sonra alındığında hazımsızlık semptomlarını hafifletebilir.

Hemiselülaz

Basit şekerden daha karmaşık olan ve tüm bitki hücre duvarlarında selülozla birlikte bulunan bir tür polisakkarit olan hemiselülozu parçalar.

 

Devigest ADS, özellikle sindirim sorunları yaşayan veya belirli gıdalara karşı intoleransı olan insanlar için faydalıdır. Bu takviye, sindirim sürecine yardımcı olarak, besinlerin emilimini arttırır ve sindirim sorunlarını azaltmaya yardımcı olur.

 

Nasıl Kullanılır:

Devigest'i her öğünün başında 250ml su ile veya doktorunuzun belirttiği şekilde alın. Ara sıra rahatsızlık olan dönemlerde ek kapsüller alınabilir.

  • Günlük Bakım: Öğün başına 1-2 kapsül.
  • Artırılmış Destek: Öğün başına 4 kapsül.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.