SIBO ve SIFO İçin Doğal Çözümler

15-04-2023 13:58
SIBO ve SIFO İçin Doğal Çözümler

Çoğu insan, ince bağırsakta aşırı bakteri üremesi (SIBO) adı verilen bir sorunun şişkinlik, aşırı gaz, geğirme, karın rahatsızlığı, ishal veya kabızlık gibi mide-bağırsak sorunlarıyla ilişkili olduğunu bilir. Son birkaç yılda yapılan araştırmalar, şimdi ince bağırsakta aşırı mantar büyümesi (SIFO) olarak adlandırılan benzer bir sağlık sorununun SIBO ile aynı komplikasyonlara neden olduğunu göstermiştir.

 

SIFO, şüphelenmeyen birçok kişi için devam eden bağırsak sorunlarının altında yatan potansiyel neden olarak da tanımlanır. Bu önemli bir bulgudur, çünkü insanların açıklanamayan gastrointestinal (GI) zorlukları saptamasına ve ele almasına yardımcı olmanın anahtarı olabilir.

 

Syntol ve Floraphage, hem SIBO hem de SIFO'yu hedeflemek için tasarlanmış bilimsel olarak formüle edilmiş takviyelerdir.

 

Syntol ve Floraphage Mikrobiyom Dengesini Destekler Candida mayası ve hatta düşük seviyedeki kötü bakteriler tipik olarak GI kanalda, özellikle kalın bağırsakta diğer sağlıklı organizmalarla (örn. probiyotik bakteriler) bir arada bulunur. İnce bağırsak, bakteri ve mantarlar için daha az elverişli olan daha sert bir ortamdır. Bu organizmaların bir arada bulunması genellikle sağlık sorunlarına yol açmaz.

 

Bununla birlikte, belirli ilaçları (örn. antibiyotikler, bağışıklık bastırıcılar, proton pompası inhibitörleri) almak, aşırı işlenmiş veya şekerli yiyecekler yemek, zayıf bir bağışıklık sistemi veya kolektomi (kolon ameliyatı) gibi faktörler, bir nedenden dolayı SIBO veya SIFO'ya yol açabilir. mikrobiyom dengesizliği SIBO veya SIFO gelişirse, istilacılar bağırsak boyunca hızla yayılabilir ve hatta bağışıklık hücrelerini tehlikeye atmaya başlayabilir.

 

Syntol ve Floraphage, mikrobiyom dengesini destekleyerek vücudun bu sorunlara karşı doğal savunmasını güçlendirir.

 

Syntol Faydaları

Syntol, sağlıklı mikrobiyom dengesi için ideal GI ortamını destekleyen sindirim enzimleri içeren bir prebiyotik+probiyotik karışımıdır. Yararlı formül, sert bağırsak koşullarına (örn. asidik mide asidi) dayanan güçlü suşlar da dahil olmak üzere 13,6 milyar koloni oluşturan birim (CFU) probiyotik bakteri içerir. Bu özellik, probiyotiklerin, zararlı istilacıların aşırı çoğalmasını engelledikleri GI kanalında gelişmesine yardımcı olur. Syntol'deki ek probiyotikler, vücuttan atılmalarını desteklemek için aşırı maya (Candida mantarı) veya bakterilerin hücre duvarını yok eden hidrojen peroksit üretir.

 

Zararlı maya ve bakterilerin vücuttan temizlenmesini artırmak için Syntol'ün formülasyonu ayrıca koruyucu protein kabuğunu ve SIBO ve SIFO ile bağlantılı istilacıların iç bileşenlerini parçalayan bir sindirim enzimleri karışımı içerir. Mikrobiyom dengesizliğiyle bağlantılı yolları hedefleyerek vücut kolayca gençleşmeye başlayabilir.

 

Floraphage Prebiyotik Faj Desteği

Floraphage, zararlı istilacıları faydalı bakterileri (probiyotikler) besleyen prebiyotik besinlere dönüştürmeye yardımcı olan prebiyotik çoğaltıcıların tescilli bir karışımıdır. Syntol'deki probiyotik ve enzim karışımına benzer şekilde Floraphage'deki prebiyotik çoğaltıcılar, kötü bakterilerin ve Candida mayasının (mantar) hücre duvarını yok eder. Bu süreç, iyi bakterilerin besin olarak kullandığı molekülleri serbest bırakır ve ayrıca bağırsakta sağlıklı organizmaların optimal büyümesi için yer açar. Bunu yaparken, Floraphage'ın gücü, vücudun zararlı istilacıları prebiyotiklere dönüştürme yeteneğini artırır.

 

Prebiyotik çoğaltıcılar ayrıca, yıkıcı ajanları hedef alan antikorların üretimini artırarak bağışıklık sistemi işlevini güçlendirmeye yardımcı olur. Syntol ve Floraphage birlikte, SIBO ve SIFO riskini azaltarak sağlığı optimize eden temel bileşenler sağlar.

 

Daha da önemlisi, düzenli olarak Syntol ve Floraphage almak, vücut ne tür istilacıya maruz kalırsa kalsın dengeli bir mikrobiyomu teşvik eder. SIFO veya SIBO'yu doğru bir şekilde tanımlamak için test şarttır, ancak ikisinden de şüpheleniliyorsa, istilacıların aşırı büyümesiyle mücadelede ekstra destek için her iki besin takviyesinin porsiyonları artırılabilir.

 

Uzun vadeli sağlık, sindirim sistemine zarar vermeyen ancak yıkıcı istilacılara karşı dayanıklı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bileşenlerle formüle edilmiş besin takviyeleri alarak ulaşılabilir.

 

References

1. Jacobs C, Coss Adame E, Attaluri A, Valestin J, Rao SS. Dysmotility and proton pump inhibitor use are independent risk factors for small intestinal bacterial and/or fungal overgrowth. Aliment Pharmacol Ther. 2013;37(11):1103-11

2. Erdogan A, Rao SSC. Small intestinal fungal overgrowth. Curr Gastroenterol Rep. 2015;17(4):16.

3. Erdogan A, Lee Y, Sifuentes H, Rao SS. Small intestinal fungal overgrowth (SIFO): a cause of gastrointestinal symptoms. Gastroenterology. 2014;146(5):S-358.

4. Rao SSC, et al. Does colectomy predispose to small intestinal bacterial (SIBO) and fungal overgrowth (SIFO)? Clin Transl Gastroenterol. 2018;9(4):146.

5. Alvarez-Olmos MI, Oberhelman RA. Probiotic agents and infectious diseases: a modern perspective on a traditional therapy. Clin Infect Dis. Jun 1 2001;32(11):1567-1576.

6. Kabak B, Brandon EF, Var I, Blokland M, Sips AJ. Effects of probiotic bacteria on the bioaccessibility of aflatoxin B(1) and ochratoxin A using an in vitro digestion model under fed conditions. J Environ Sci Health B. 2009; 44(5):472-80.

7. Anukam K, et al. Augmentation of antimicrobial metronidazole therapy of bacterial vaginosis with oral probiotic Lactobacillus rhamnosus GR-1 and Lactobacillus reuteri RC-14: randomized, double-blind, placebo controlled trial. Microbes Infect. 2006;8(6):1450-4.

8. Isenman L, et al. The endocrine secretion of mammalian digestive enzymes by exocrine glands. Am J Physiol. 1999 Feb;276(2 Pt 1):E223-32.

9. Kolac C, et al. Oral bioavailability of proteolytic enzymes. European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics.1996; 42 (4): 222-232.

10. Merril CR, et al. Long circulating bacteriophage as antibacterial agents. Proc Natl Acad Sci. 1996;93(8):3188-3192.

11. Górski A, Miedzybrodzki R, Borysowski J, et al. Bacteriophage therapy for the treatment of infections. Curr Opin Investig Drugs. 2009;10(8):766-74.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.