Serrepeptase nedir?

12-03-2023 11:56
Serrepeptase nedir?

Serrepeptase nedir?

 

Serrapeptase, vücuttaki zararlı veya istenmeyen proteinleri parçalama sürecini hızlandıran çok güçlü bir proteolitik (protein çözücü) enzimdir. İster inanın ister inanmayın, serrapeptase ilk olarak ipekböceklerinin bağırsaklarında keşfedildi. Serratia marcescens adı verilen bir ipekböceği probiyotik bakterisi, doğal olarak serrapeptaz enzimini salgılar. Bu enzimler, güve nin salınma zamanı geldiğinde protein açısından zengin ipek kozasını parçaladıkları için ipekböceğinin hayatta kalması için kritik öneme sahiptir. İpek, dünyadaki en güçlü doğal protein liflerinden biridir ve bağlarını sindirmek için daha da güçlü bir enzim gerektirir. Bir besin takviyesi olarak serrapeptaz, bir laboratuvarda büyük miktarlarda serratia marcescens bakterisi yetiştirilerek oluşturulur. Bu işlem, ipekböceklerinin zararı olmadan doğal olarak vegan dostu bir ürün ortaya çıkarır. Merak ediyor olabilirsiniz: İpekböceklerinde bulunan bir enzim bana nasıl fayda sağlar?

 

Süper Seçici Serrapeptaz

Bu ipek seven enzimin en büyük avantajlarından biri, sağlıklı, canlı dokulara dokunmadan sadece canlı olmayan proteinleri parçalamasıdır. Ağızdan alındığında, serrapeptase kan dolaşımına girer ve ölü hücreler, sindirilmemiş yiyecekler ve arteriyel atık gibi zararlı proteinlere seçici olarak bağlanır. Serrapeptase, ara sıra enflamasyona veya kardiyovasküler sorunlara neden olabilen bu proteinleri etkili bir şekilde çözer. Serrapeptaz yalnızca sağlıksız proteinleri hedef aldığından, son derece güvenli kabul edilir ve onlarca yıldır kullanılmaktadır. Şimdi serrapeptazın sağlığa büyük faydalarını destekleyen araştırmalara daha yakından bakalım!

 

Kararsız Fibrin Eşiyle Buluşuyor

Fibrin ve fibrinojen, kan pıhtılarını ve kardiyovasküler plakları düzenlemeye yardımcı olan iki proteindir. Fibrin kanın pıhtılaşma sürecini uyarırken, fibrinojen yağ, kolesterol ve diğer atık ürünlerden yapılmış kırmızı kan hücreleri ve plak kümeleri oluşturmak için çalışır. Normal koşullar altında bedensel yaralanma meydana geldiğinde, fibrin üretimi hızla artar, yara dokusunu bir arada tutan ve kanın pıhtılaşmasını sağlayan bir protein ağı oluşturur. Bununla birlikte, çok fazla fibrin üretildiğinde, pıhtılaşma ve birikintiler birikerek kardiyovasküler sistemin optimal şekilde çalışmasını zorlaştırır. Araştırmalar, serrapeptazın fibrini başarıyla sindirdiğini ve fibrinolitik (fibrin çözme) yetenekleri nedeniyle aşırı üretime karşı savunduğunu defalarca göstermiştir. Ek olarak araştırmalar, serrapeptazın hedeflenen protein sindirme yeteneğinin normal pıhtılaşma ve optimal kardiyovasküler sağlık gibi sağlıklı kan faktörlerini destekleyebileceğini göstermiştir.

 

Arındırma Yoluyla Optimum Enerji

Vücudumuzu doğal olarak arındıran, temizleyen ve toksinlerden arındıran 5 ana organ/sistem şunlardır: • Karaciğer • Böbrekler • Bağırsak yolu • Dalak • Bağışıklık/Lenfatik sistem Bu 5 ana sistem, yiyeceklerimizi parçalamak, kanımızı filtrelemek, zararlı bakterileri uzaklaştırmak için fazla mesai yapar. , kirletici maddeler ve atık malzeme. Bu sistemler diyet, çevresel faktörler ve stres tarafından vergilendirilebilir. Bu sistemlere sürekli olarak meydan okumak, bitkinliğe, iltihaplanmaya ve aşırı strese neden olabilir. Serrapeptase, işlemeleri gereken enkaz ve toksin miktarını azaltarak bu sistemleri destekler. Daha temiz sistemler daha iyi çalışır ve bakımı için daha az enerji gerektirir. Serrapeptase, doğal bir temizleyici görevi görür; kandaki kalıntıları ve zararlı proteinleri durulayarak ve vücudun diğer davetsiz misafirleri fethetme konusundaki doğal yeteneğini geliştirir. Serrapeptase, kendi doğal süreçlerimizin daha etkili bir şekilde çalışmasına ve enerjiyi korumasına izin vererek işin ağır kısmını üstlenir.

 

Yan Etkisiz Ağrı Tedavisi

Aşırı efor, sindirim, zayıf uyku, bağışıklık reaksiyonları ve diğer pek çok faktör vücudumuz için stresli olabilir. Doğal olarak, vücudumuz enflamatuar reaksiyonlar yoluyla kendini iyileştirmeye adapte olmuştur. Enflamasyon, tahriş olmuş veya yaralanmış bölgelere daha fazla kan ve dolayısıyla besin sağlayarak ve beyninize ağrı hissetmesi için sinyal vererek iki yönlü çalışır. Serrapeptase, ağrının giderilmesini destekleme yeteneğine sahiptir. Araştırmalar bu özel enzimin aminlerin yani ağrıya neden olan maddelerin salınımını bloke ettiğini ve proinflamatuar hücre aktivitesini engellediğini göstermiştir. Ek olarak, serrapeptase hızla iltihaplı bölgelere koşarak yaralı dokuları uzaklaştırır ve iyileşme süresinin hızlanmasını sağlar. Bu nedenle, serrapeptazın oral takviyesi, fiziksel efordan kaynaklanan eklem hasarı veya ameliyat sonrası ağrı gibi enflamatuar durumları iyileştirebilir. Serrapeptase, daha fazla rahatlama için buz, ısı ve OTC anti-enflamatuarlarla kombinasyon halinde güvenle kullanılabilir.

 

Sinüslerin Ciddi Temizliği

Serrapeptase takviyesinin belki de en şaşırtıcı faydası, mukusu düzenleme ve sinüs basıncı gibi rahatsızlıkları iyileştirme konusundaki inanılmaz yeteneğidir. Mukus nedeniyle nefes darlığı olan 15 kişiyi içeren bir çalışmada, bazı katılımcılara 30 mg serrapeptaz verilirken, diğerlerine 4 hafta boyunca plasebo verildi. Bu sinüs dostu enzimin mukusun elastikiyetini, viskozitesini, ağırlığını ve beyaz kan hücresi içeriğini de azalttığı bulundu.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.