Nutrex (EyeAstin) Hawaii Astaksantin

15-06-2023 19:00
Nutrex (EyeAstin) Hawaii Astaksantin

Nutrex (EyeAstin) Hawaii Astaksantin; 6 mg 60 yumuşak jel

 

EyeAstin™ Hawaiian Astaksantin®, aşırı mavi ışığa maruz kaldıktan sonra sağlıklı görmeyi desteklemek ve göz sağlığını korumak için tıp doktorları ve beslenme uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından formüle edilmiş bir göz sağlığı takviyesidir.

 

Önerilen Kullanım

Önerilen porsiyon: Yemeklerle birlikte günde 2 kapsül 6 mg sağlar. göz sağlığını desteklemek için kapsamlı bir formülde BioAstin Hawaiian Astaksantin.

 

EyeAstin İçindekiler

EyeAstin içinde sadece sağlıklı görmeyi değil, genel refahı destekleyen besinler bulunur. Sağlıklı göz fonksiyonunu desteklemeye yardımcı olur, normal göz fonksiyonunu geliştirir ve hatta göz yorgunluğuna yardımcı olabilir. Klinik olarak doğrulanmış bileşenlere sahiptir:

  • 6mg BioAstin Hawaii Astaksantin®

Göz sağlığını desteklemek için doğanın en güçlü antioksidanlarından biridir

  • 8mg Lutein (FloraGLO®)

Göz için sağlıklı göz fonksiyonunu destekleyen bir antioksidan

  • 1mg Zeaksantin

Göz sağlığı için spesifik yararları olan karotenoid ve güçlü bir antioksidandır

  • Göz Sağlığı Karışımı

Alfa lipoik asit, eyebright özü, n-asetil-sistein, yaban mersini özü, quercetin (dihidrat) ve kromun tescilli bir karışımıdır.

 

Sıkça Sorulan Sorular

EyeAstin'i günde kaç kez almalıyım?

Tam günlük dozu almak için günde 2 tavsiye edilir.

BioAstin Hawaii Astaksantini yiyeceklerle birlikte almam gerekir mi?

Yağ içeren yemeklerle birlikte almak, emilim oranını artırmaya yardımcı olabilir.

Duruma Özel Formüller Astaksantin'i normal astaksantin'den farklı kılan nedir?

Duruma özgü formüller, tıp doktorları ve beslenme uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından klinik olarak doğrulanır ve formüle edilir. Her formül, astaksantin ve belirli bir işlevi desteklemek için diğer bileşenleri içerir. EyeAstin, Lutein, Zeaksantin ve Yabanmersini içerir ve bunların hepsi gözün uygun göz fonksiyonunu destekler.

EyeAstin'in etkilerini ne kadar süre hissederim?

Yönlendirildiği gibi alındığında, sonuçlar genellikle 2-6 hafta arasında fark edilir. Astaksantin yağda çözünür ve sistemde oluşması biraz zaman alır.

Neden astaksantin almalıyım?

Astaksantin çok çeşitli farklı sağlık yararlarına sahiptir. Beyne, kalbe, cilde, eklemlere, hücrelere ve hatta bağışıklık sistemine faydalıdır. Genel sağlık seviyelerini iyileştirmenin kolay yollarını arayan sağlıkla ilgili herhangi bir birey için mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Astaksantini bu kadar özel kılan nedir?

Özeldir, çünkü çoğunlukla deniz bitkilerinde ve hayvanlarında bulunan güçlü ve doğal olarak oluşan bir karotenoid kırmızı pigmenttir. Genellikle "karotenoidlerin kralı" olarak adlandırılır, çünkü doğada bulunan en güçlü antioksidanlardan biridir. C vitamini, yeşil çay, CoQ10 ve diğer antioksidan türlerinden önemli ölçüde daha güçlüdür. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.