Longevity (Uzun Ömür) - ProHealth NMN Pro Complete Serisi

08-06-2023 22:39
Longevity (Uzun Ömür) - ProHealth NMN Pro Complete Serisi

NMN, Trans-Resveratrol ve TMG'nin Mükemmel Dengeli Bir Kombinasyonu

1. NMN, NAD+ seviyelerini yükseltir, yaşlanmayla mücadele eder, kalp sağlığını destekler ve kas gücünü ve enerji üretimini destekler.*

2. Trans-Resveratrol, NMN'nin etkinliğini artırır, sağlıklı yaşlanmayı destekler ve dengeli bir bağışıklık tepkisini destekler.

3. TMG, vücudun metil havuzunu yenilemeye yardımcı olarak NMN takviyesini tamamlayan bir metil donörüdür.

4. Üstün emilim ve biyoyararlanım için mikronize edilmiştir

 

Nasıl Çalışır

1. Nikotinamid mononükleotid (NMN), vücuttaki enerji üretimi, metabolizma ve gen ekspresyonunda çok önemli bir rol oynayan bir bileşik olan NAD + 'nın öncüsü olarak hizmet ederek sağlığı ve uzun ömürlülüğü önemli ölçüde artıran B vitamini niasinin bir türevidir. Vücuttaki NMN seviyelerini arttırdığımızda, NAD + 'nın biyosentezini artırabilir ve bu önemli besin maddesinin tükenmesiyle ilişkili semptomları hafifletebiliriz. NMN takviyesinin, fiziksel dayanıklılık ve kas gücü, beyin sağlığı, kalp sağlığı, vücut ağırlığı ve gen ekspresyonu dahil olmak üzere çeşitli sağlık parametrelerini iyileştirdiği bulunmuştur.

2. NMN ve trans-resveratrol sinerjik olarak çalışır, bu nedenle uzun ömürlülük uzmanları en yüksek etkinlik için bunları bir araya getirmeyi önerir. Bu dinamik ikili, yakıt olarak NMN ve gaz pedalı olarak trans-resveratrol ile bir otomobilin çalışmasına benzetildi.

3. Düzenli resveratrol% 50 trans-resveratrol ve% 50 cis-resveratrol'den oluşur. Araştırmalar sadece transformun değerli biyolojik aktiviteye sahip olduğunu öne sürdüğü için, NMN Pro Complete saf, doğal, farmasötik sınıf trans-resveratrol içerir.

4. Betain susuz olarak da bilinen TMG, vücudun metilasyon süreçlerini destekleyen bir amino asittir. Bu süreçlerin yaşla birlikte azaldığı bilinmektedir ve ayrıca yaygın gen mutasyonlarından da etkilenebilir. Ayrıca, NMN takviyesi, hücrelerinizde NAD + 'nın dönüşümünü kolaylaştırmaya yardımcı olmak için metil gruplarının kullanılmasını gerektirebilir, böylece sirtuin genlerini aktive eder ve uzun ömürlülüğü teşvik eder.

5. Birçok üst düzey yaşlanma karşıtı uzman, metil tükenmesine karşı korunmanın, NMN alımınızı artırmak için akıllıca bir proaktif adım olabileceğini öne sürmektedir. Bu uzmanların çoğunun seçimi olan TMG, vücudunuzun yeterli bir metil havuzunu sürdürme yeteneğini desteklemeye yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur.

 

ProHealth Longevity NMN Pro Complete (Toz Form - 75gr)  

 

1. Sadece klinik çalışmalarla olarak kanıtlanmış NMN. Çalışmalarda NAD + seviyelerini artırmak için klinik olarak kanıtlanmış tek NMN'dir. Çalışmanın sonuçları, NAD + düzeylerinde% 38'lik bir artış ve biyolojik yaşta 12 yıllık bir tersine çevirme olduğunu göstermiştir.

2. Benzersiz Formül. NMN Pro Complete, piyasadaki NMN, Trans-Resveratrol ve TMG'nin ilk ve tek mükemmel dengelenmiş kombinasyonudur. Her gün üç ayrı takviye almak zorunda kalmak yerine, artık üçünün de ideal dengesini tek bir uygun porsiyonda elde edebilirsiniz. Tek bir NMN Pro Complete ölçeği ile1.000 mg NMN, 1.000 mg trans-resveratrol ve 500 mg TMG sağlayacaktır - dünyanın önde gelen uzun ömür uzmanları tarafından en sık önerilen günlük dozaj.

3. Mikronize edilmiş. Üstün emilim ve biyoyararlanım için mikronize edilmiştir.

4. Solvent içermez. Diğer NMN ürünleriyle karşılaştırıldığında, bizimki herhangi bir kimyasal çözücü olmadan yapılır.

5. Kaliteli Üretim Uygulamaları. Tüm ürünlerimiz FDA tescilli, GMP sertifikalı bir tesiste üretilmektedir.

6. ABD'de üçüncü taraflarca test edilmiştir. Her parti, en yüksek kaliteyi, saflığı ve gücü sağlamak için ABD laboratuvarlarında üçüncü taraflarca test edilir. Analiz sertifikaları mevcuttur.

Etiket Bilgileri (Toz Form)

Bir Ölçekte (2.500 mg) Toplam 30 Servis.

Uthever® β-Nikotinamid Mononükleotid 1.000 mg

Trans-Resveratrol [Japon knotweed kökü] 1.000 mg

TMG (Trimetilglisin) 500 mg

 

1. İçermez: Süt, yumurta, soya, gluten, buğday veya yapay renkler veya tatlar.

2. Önerilen Kullanım: Günde 1 ölçeğiyle devam eden yağ veya balık yağı veya dilin altında veya suda çözülmüş, tercihen sabahları veya sağlık uzmanınızın yönlendirdiği şekilde alın.

3. Not: Oda sıcaklığında saklayınız. Işıktan, ısıdan ve nemden koruyun. Soğutulabilir.

4. Dikkat: Hamile veya emziren kadınlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. Çocuklarda kullanım için formüle edilmemiştir. Tıbbi bir durumunuz varsa veya ilaç kullanıyorsanız, bu ürünü kullanmadan önce sağlık uzmanınıza danışın. ÇOCUKLARIN ERIŞEMEYECEĞI YERLERDE SAKLAYIN.


ProHealth Longevity Liposomal NMN Pro Complete (90 Kapsül) 

Yaşlanmayla mücadeleye yardımcı olur, kalp sağlığını destekler ve kas gücünü ve farkındalığı destekler

NMN takviyesinin fiziksel dayanıklılık ve kas gücü, nörolojik fonksiyon, kalp sağlığı ve vücut ağırlığı dahil olmak üzere çeşitli sağlık parametrelerini iyileştirdiği bulunmuştur.

Nikotinamid mononükleotid (NMN), NAD+'nın öncüsü olarak hizmet ederek sağlığı ve uzun ömürlülüğü iyileştirebilen B-vitamin niasinin bir türevidir.

NMN'nin lipozomal formu, artan biyoyararlanım ve gelişmiş absorpsiyon sağlar.

Liposomal NMN Pro Complete, piyasadaki lipozomal NMN, Trans-Resveratrol ve TMG'nin ilk ve tek mükemmel dengeli kombinasyonudur. Her gün üç ayrı takviye almak zorunda kalmak yerine, artık üçünün de ideal dengesini tek bir uygun porsiyonda elde edebilirsiniz.

Araştırma Destekli Faydalar:

Uzun Ömrü Destekler. Çalışmalar, vücuttaki NAD+ sentezini artırmanın ömrü uzattığını göstermiştir.

Kan Şekeri Düzenlemesi. Yaşlandıkça, glikozu işlemede daha fazla sorun yaşarız ve bu da metabolik- ile ilgili çeşitli bozukluklara bilinen bir katkıda bulunan daha yüksek kan şekerine yol açar. Ek NMN'nin, metabolik bozukluğu olan kişilerde yaygın olarak düzensiz olan iskelet kası glikoz metabolizmasını iyileştirdiğini gösterilmiştir.

Metabolizmayı ve Sağlıklı Kiloyu Destekler. Her yaşta aşırı vücut ağırlığı gelişebilse de, 40 yaşın üzerindeki yetişkinler, metabolizma yavaşladığından ve vücut kompozisyonu yağları yağsız kaslara tercih edecek şekilde değiştirdiğinden, yaşa bağlı kilo alımına özellikle duyarlıdır. Obez bireylerin hem NAD+ seviyelerinde hem de ATP (enerji) üretiminde azalma olduğundan, NAD+'yı NMN aracılığıyla yenilemek, sağlıklı bir kiloyu korumak için metabolik yolları iyileştirirken bunu tersine çevirmeye yardımcı olacaktır.

Sağlıklı Bilişselliği Destekler: Yaşın artmasıyla birlikte yetişkinler, genellikle düşük NAD+ seviyeleri ve bozulmuş mitokondriyal fonksiyondan kaynaklanan bilişsel işlevlerin azalmasına maruz kalırlar. NAD+ rezervlerimizin NMN aracılığıyla yenilenmesi bu işlev bozukluğunu önleyebilir.

Sağlıklı Cildi Destekler

Etiket Bilgileri (Liposomal Form)

 

Günde 3 Kapsül Toplam 30 Servis.

3 Kapsüldeki Toplam içerik

Uthever® β-Nikotinamid Mononükleotid (NMN)(1.000 mg Lipozomal NMN'den ) 500mg

Trans-Resveratrol [Japon knotweed kökü] 500 mg

TMG (Trimetilglisin) 250 mg

1. Diğer Malzemeler: Soya Lesitini, Mikrokristalin Selüloz, Arıtılmış Su Ve Hipmelloz.

2. İçermeyenler: Süt, yumurta, glüten, buğday veya yapay renkler veya aromalar.

3. Önerilen Günlük Kullanım: Yiyecek olsun ya da olmasın ya da sağlık uzmanınızın yönlendirdiği şekilde günde 3 kapsül alın.

4. Dikkat: Gebe veya emziren kadınlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. Çocuklarda kullanım için formüle edilmiş değildir. Tıbbi bir durumunuz varsa veya ilaç kullanıyorsanız, bu ürünü kullanmadan önce sağlık uzmanınıza danışın.

ÇOCUKLARIN ERIŞEMEYECEĞI YERLERDE SAKLAYIN.

 


SIKÇA SORULAN SORULAR

NMN alırken ne hissetmeyi bekleyebilirim?

NMN, işlevlerinin çoğunu hücresel düzeyde gerçekleştirir ve sonuçlar her zaman dışa doğru belirgin değildir. Bununla birlikte, NMN alan birçok kişi, artan enerji seviyeleri, gelişmiş bilişsel sağlık ve gelişmiş egzersiz performansı hissettiğini bildirmektedir.

NMN kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra sonuç bekleyebilirim?

Sonuçlar çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilse de, NMN'nin insanlarda NAD + seviyelerini 30 gün gibi kısa bir sürede önemli ölçüde arttırdığı gösterilmiştir.

David Sinclair hangi NMN dozunu önerir?

David Sinclair, günde 1.000mg NMN aldığını belirtti.

NMN daha uzun yaşamama yardımcı olacak mı?

Bazı araştırmalar, NMN'nin vücuttaki NAD + seviyelerini artırma kabiliyeti nedeniyle ömrünü uzatabileceğini göstermektedir. Araştırmalar, yaşlı hayvanlarda artan NAD + seviyelerinin ömürlerini uzattığını göstermektedir.

NMN'nin herhangi bir yan etkisi var mı?

NMN alan insanlar üzerinde yapılan klinik araştırmalar, klinik olarak ilgili herhangi bir yan etki göstermemektedir.


 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.