Aminolase: Geliştirilmiş Protein Sindirimi

13-03-2023 20:46
Aminolase: Geliştirilmiş Protein Sindirimi

Aminolase: Geliştirilmiş Protein Sindirimi

Hepimiz proteinin dengeli beslenmenin önemli bir parçası olduğunu biliyoruz, ancak tipik bir insanın tükettiği proteinin ortalama yalnızca %15'ini kullanabileceğini biliyor muydunuz? Bu küçük protein yüzdesi, kas yapıcı amino asitlere dönüştürülür ve geri kalanı atık haline dönüştürülür, yağ olarak depolanır ve böbreklere stres ekleyebilen rahatsız edici gaz ve amonyağa fermente olabilir.

Aminolaz, yediğimiz proteinin neredeyse %100'ünü düzgün bir şekilde sindirmemize yardımcı olmak için tasarlanmış inanılmaz derecede güçlü bir protein hidrolize edici enzimdir. Et, süt ürünleri, yumurta veya bitki gibi proteinlerle alınan tek bir kapsül, yüksek oranda biyolojik olarak kullanılabilir amino asitlerin ve nitrik oksit salınımını artırabilir. Bu, egzersiz performansını artırmaya, kas kütlesi oluşturmaya ve kas dokusunu onarmaya yardımcı olur. Amacınız ister birkaç kilo vermek, ister kilo vermek veya sadece daha iyi bir fiziksel şekle girmek olsun, Aminolase ideal sonuçlarınıza ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Amino asitler

Aminolase, proteinin verimli ve tamamen parçalanmasına yardımcı olur, böylece vücut amino asitlerin emilimini en üst düzeye çıkarabilir. Bu amino asitler arasında, yağsız kas büyümesini ve kas iyileşmesini desteklemede hayati bir rol oynayan dal zinciri amino asitleri (BCAA'lar) bulunur. Basitçe bir amino asit takviyesi almak etkisizdir çünkü protein hücresel emilimi için gerekli olan anahtar polipeptitleri ve dipeptitleri içermezler.

Nitrik oksit

Normalde sindirilmemiş proteinlerde hapsolacak belirli amino asitler tarafından oluşturulan nitrik oksit, kan damarlarını genişletebilir ve egzersiz performansını artırmak için kaslara daha iyi oksijen iletimi sağlar. Nitrik oksit, normalde aminolaz gibi bir enzimin yardımı olmadan protein tozlarında büyük miktarlarda salınmaz.

Sindirim Desteği

Protein tüketirken yaygın bir sorun, proteinin uygun şekilde parçalanmaması nedeniyle ortaya çıkabilecek rahatsız edici şişkinlik ve gazdır. Sindirilmemiş protein yağ olarak depolanabilir ve karaciğer, böbrek ve sindirim stresine neden olabilir, bu nedenle etkili protein emilimi çok önemlidir. Aminolase ile toksik yan etkiler olmadan yeterince protein alacaksınız.

Klinik çalışma

Bir üniversite klinik araştırması, Aminolase'in 25 gramlık tipik bir kepçe peynir altı suyu proteinini kan dolaşımında yaklaşık %100 amino asitlere dönüştürdüğünü buldu. Plasebo grubu sadece 3 gramını amino asitlere dönüştürdü ve geri kalan protein yağa, gaza dönüştürüldü ve tipik bir insan sindirim sisteminde atık olarak salındı.

Kullanım yöntemleri

Aminolaz kapsülleri açılabilir ve doğrudan en sevdiğiniz protein takviyesine eklenebilir veya protein açısından zengin herhangi bir yemekle birlikte alınabilir. Enzimler hızla proteini amino asitlere dönüştürmeye başlayacak. Amino asitler, proteinlere kıyasla önemli ölçüde farklı bir tat profiline sahiptir, bu da tadı ve dokuyu etkileyebilir. En iyi sonuçlar için, karıştırdıktan sonra 5 dakika içinde için veya sadece kapsülleri yutun ve hemen en sevdiğiniz proteinli içeceğinizi tüketin.

Önerilen kullanım

25 gram protein başına 1 kapsül Aminolase tüketin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.